dimecres, 18 de març de 2015

taller del marc multifotos

Ja comencem a tenir els arbres florits i la primavera ja treu el nas ...  i com que ja ha començat la nova temporada primavera-estiu de coses boniques fetes a ma, aquí una mostra del que va donar de sí el taller del marc per a multifotos que varem fer fa uns dies. Cinc persones fent el mateix i cadascuna en va fer un de ben diferent, únic i original. D'entrada sembla com una mena de postal però al deslligar-la s'obre i en surt un recull de fotos.  És molt xulo trobar un motiu i una persona per a fer-li a mida i regalar-li.

Primer varem haver de medir, tallar i enganxar els papers d'una manera ben exacta i tothom estava molt concentrat... deien que els recordava l'època de l'institut quan feiem dibuix lineal però després, ai després, tot va ser un deixar anar la creativitat i combinar colors, textures fins a deixar-ho com cadascú va voler.

Les fotos que us mostro només són de la portada i la contraportada ja que l'interior i les fotos, ja és un tema personal.  El darrer de tots és el de mostra i em va encantar la varietat d'estils que en va sortir.


No m'agrada que els participants als meus tallers simplement copiin el que porto fet jo sinó que vull que cadascú, ho faci al seu estil. El passar-s'ho bé fent alguna activitat i el gust estètic per les coses és evident que és completament subjectiu i no s'hi val a voler convèncer del contrari.1 comentari: