Què faig ?

M'agrada guardar moments de la meva vida tant quotidians com especials. Plasmar-los en una pàgina o en un mini-àlbum i així, a part de disfrutar moltíssim mentre deixo anar la creativitat, també em serveixen com a recursos que em generen benestar i bon rotllo si en necessito més endavant...

Faig el mateix per encàrrec, per a persones que volen fer un regal especial i únic a algú que estimen. Em donen les fotos, en paper o via arxiu i m'expliquen una mica com és la persona i què li agrada per així jo tenir una guia a l'hora de fer-ho el més personalitzat possible.
És ideal per a regalar-ho per un aniversari, per quan plega algú de la feina, quan es casa o té una criatura... en fi, n'he fet per a tot tipus d'ocasions !!!

També faig targetes i targetons per a entregar als convidats d'un casaments, comunió o bateig, així com postals nadalenques i per a acompanyar a un regal.

Una altra faceta de fer això que tant m'agrada és que faig tallers per a petits grups de persones que volen aprendre a fer-se elles mateixes, tot aquest ventall de coses boniques per a conservar els propis records o per a regalar als altres.

Per a qualsevol dubte o encàrrec, em podeu enviar un e-mail, ok?